Vrijdag de 13e in retrospectief

Over de eerste date schrijven Carmen en Nick elkaar:

Hee Nick,

Ik heb een zeldzaam leuke date gehad afgelopen vrijdag. Dankjewel. Ik voel mij erg prettig en op mijn gemak in jouw gezelschap en ik hoop dat omgekeerd voor jou iets vergelijkbaars geldt.

Ik bel je nog voordat ik op vakantie ga.

Veel liefs, Carmen

P.S. Je bent in het echt echt minstens zo grappig als per e-mail.

Hoi Carmen,

Dank je wel voor de leuke avond vrijdag. De kwalificatie 'zeldzaam leuk' is ook bij mij van toepassing. Ik heb je leren kennen als een warme, open en aantrekkelijke vrouw met een heerlijk gevoel voor humor. Iemand bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik heb me dan ook prima geamuseerd. Ik zou je dan ook graag weer willen ontmoeten na je vakantie. Misschien kunnen we alvast wat afspreken (want stel nou dat jij tijdens je vakantie die knappe, stoere, lieve, ... man ontmoet ...).

Ik wacht jouw telefoontje met spanning af.

Veel liefs, Nick

Lieve Carmen,

Mocht je dit nog lezen voordat je op vakantie gaat (en anders ook trouwens) wens ik je een hele fijne, zonnige en welverdiende vakantie. Niet te lang in de zon zitten hoor, want dan herken ik je niet meer.

Veel liefs, Nick

Hoi Nick,

Bijna geheel bepakt en bezakt ben ik nu. Mijn vakantie wordt ongetwijfeld hartstikke leuk, maar ik denk dat ik het toch ook wel leuk zal vinden om over twee en een halve week weer thuis te zijn.

Ga maar met smart op mij wachten, maar niet te erg want veel smart maakt treurig en dat wens ik je niet toe.

Knuffels en tot gauw, Carmen

Hoe het verder ging

Lees verder op de volgende pagina of ga terug naar de vorige pagina.

Terug naar de startpagina