Hoe het verder verder ging

Spoedig blijkt dat de afstand tussen het toekomstige gezamenlijke woonadres en het kantoor waar Carmen (op dat moment) werkt met openbaar vervoer lastig te overbruggen is. Bovendien moet Carmen beroepshalve toch al veel reizen. Na de nodige koudwatervrees te hebben overwonnen, besluit zij in januari om rijlessen te gaan nemen. Ongeveer 80 lessen en 10 maanden later, slaagt Carmen in 1 keer voor haar rijexamen.

Ondertussen spreken Nick en Carmen geregeld over samenwonen en ook reeds over trouwen. Carmen vindt echter dat voor dat laatste een gerichte vraag dient te worden gesteld waarop een zeer specifiek antwoord dient te volgen. Als Nick en Carmen in mei ter vakantie in Mexico zijn, vraagt zij Nick: 'Wil je met me trouwen?' en hij zegt 'ja'. Je zou kunnen stellen dat Carmen het moment een beetje manipulatief heeft gekozen: een seconde daarvoor was er seks aan de hand geweest.

Nick en Carmen besluiten ruim de tijd te nemen om het huwelijk voor te bereiden. Volgens de Carmen bekende geruchten moet je voor zoiets toch gauw een jaar rekenen. Bovendien heeft Nick gesteld dat er pas samengewoond mag worden als Carmen haar rijbewijs heeft gehaald. En ze willen - want zo hoort het - eerst een tijdje samenwonen voordat ze gaan trouwen.

In het hoogseizoen trouwen willen ze niet. Dus stellen ze een datum in oktober vast. Dan hebben ze namelijk 2 jaar en 2 maanden min 2 dagen een relatie.

De bruiloft

Lees verder op de volgende pagina of ga terug naar de vorige pagina.

Terug naar de startpagina