Hoe het verder ging

Carmen gaat op vakantie met drie vriendinnen, die haar erop wijzen dat ze - ook al is ze helemaal niet verliefd, inderdaad  - wel erg veel over Nick praat. Volgens Carmen is dat helemaal niet waar.

Half augustus hebben Nick en Carmen hun tweede date. Die begint heel rustig maar loopt uiteindelijk finaal uit de hand. Vermelding van details op deze website is niet op zijn plaats. Het volstaat te noemen dat bewuste datum geldt als startdatum van de relatie van Nick en Carmen.

Na drie weken stellen Nick en Carmen vast dat Nicks huis best (woon)ruimte zou kunnen bieden aan 2 personen en tevens dat het mogelijkheden biedt tot optimalisatie. Nick vraagt Carmen wat zij het eerste veranderd zou willen zien aan het huis. Carmen antwoord daarop dat een trapleuning fijn zou zijn (dan hoeft ze als ze naar beneden loopt niet meer bang te zijn om op de plavuizen te storten) en veronderstelt dat zo'n leuning ergens, een keertje, januari of zo, gemonteerd zal kunnen worden. Het moge duidelijk zijn dat Carmen in dit stadium Nick nog helemaal niet kent: natuurlijk prijkt binnen twee weken een gloednieuwe, eigenhandig door Nick vervaardigde, pracht van een rotsvaste trapleuning in de hal. Carmen hoeft nooit meer te vrezen van de trap te zullen vallen.

Hoe het verder verder ging

Lees verder op de volgende pagina of ga terug naar de vorige pagina.

Terug naar de startpagina