Advertentie van Nick

Nick schrijft:

Marco zoekt je

 Ik zoek een vrouw om mee te lachen en te huilen. Om van te houden. Om onbekende streken te verkennen. Om samen kinderen te krijgen. Een vrouw die zichzelf is en tevreden met en over haar is, die voor zichzelf opkomt, maar af en toe onzeker is. Een vrouw die intelligent is en een ruime hoeveelheid spontaniteit en humor heeft. Een vrouw die zoekt naar een echte relatie, maar die ook af en toe haar eigen weg wil gaan.

 Zoek jij een man die graag reist, maar die ook graag thuis is. Een man die graag uit eten gaat maar die ook vaak zijn eigen eten kookt. Een man die zelfvertrouwen heeft en toch af en toe onzeker is. Een man die niet altijd de gebruikelijke wegen bewandeld. Een man die zichzelf is, maar niet op het toneel. Een man die houd van de natuur en fotografie.

 Als je denkt dat we bij elkaar passen, reageer dan en laat wat van jezelf zien in je antwoord. Als het dan tussen ons klikt, dan wil ik je graag ontmoeten.

Zoals jullie begrijpen wordt Nick na plaatsing van bovenstaande bedolven onder de reacties. Om sommige daarvan moet hij meewarig lachen. Andere spreken hem voldoende aan om te besluiten tot een date met betreffende dame. Maar de ware zit er niet tussen. Totdat .... 

Reactie van Carmen 

Mocht je Carmen nog niet zo goed kennen, lees dan Over Carmen.

Lees verder op de volgende pagina of ga terug naar de vorige pagina.

Terug naar de startpagina