Over Carmen

Carmen is de dochter van Inelou Ouwehand en Arthur Hartong. Zij wordt geboren op 10 juli 1967 en weegt dan 3250 gram. Haar ouders zijn zeer tevreden over deze dochter, maar besluiten ook om door te gaan voor een zoon. Carmen heeft een broer: Reinout.

Wat voor kind is Carmen?

Op de kleuterschool is Carmen nog niet zo ge´nteresseerd in mannen. Ze heeft het te druk met leren touwtjespringen, huppelen en oliebollen maken van zand. Op dat laatste na slaagt ze daarin volledig. Carmen is een ambitieuze dame, dat moge duidelijk zijn.
Op de lagere school, in de vierde klas, is Carmen net als ongeveer al haar vrouwelijke klasgenoten verliefd op meneer van Dam.
Op de middelbare school is Carmen behalve op haar lerares Duits en leraar Geschiedenis vooral verliefd op A. A is het prototype van een FJ (foute jongen). Het is niet verstandig van Carmen om op hem te vallen, maar wel heftig. Gelukkig is het niet wederzijds. 
Op de universiteit ontdekt Carmen het wilde leven. 'Heftig moet het zijn' wordt zo'n beetje haar credo. Zij komt in een wat rustiger vaarwater door de ontmoeting met P. Dat gaat heel lang goed: Carmen studeert af en is bijna gepromoveerd als P de relatie verbreekt vanwege Carmens hang naar het wilde leven. 
De breuk met P schudt Carmen wakker: zij zegt (na een tijdje) het wilde leven definitief vaarwel. Vier jaar lang gaat zij (op 1 reguliere minaar na) manloos door het leven, maar tenslotte besluit zij dat er in haar leven weer ruimte is voor een vaste meneer en dat zij gaat solliciteren op advertenties van mannen die op internet een vacature voor een vaste partner hebben geplaatst. 
Eerst reageert Carmen op de advertentie van (een andere) A. Deze A is zowel schriftelijk als telefonisch een heel aardige meneer, maar hij blijkt meerdere ijzers tegelijkertijd in het vuur te hebben en wordt verliefd op een andere dame voordat hij Carmen ooit heeft gezien (Nou ja!) 'Shit', denkt Carmen en 'Your loss' en 'Next'. Een advertentie getiteld 'Marco zoekt je' spreekt haar zeer aan. 

Reactie van Carmen

Lees verder op de volgende pagina of ga terug naar de vorige pagina.

Terug naar de startpagina